Evolutie personala & spirituala

“Aminteste-ti cine esti, spuse ea. Esti un maestru”. Lasa mostenire, atat iti spun!

03/06/2015

Lasa in urma ta o mostenire!

Iar aceasta nu consta intr-un dulap doldora de haine, nici intr-un album de selfi-uri, nici in miile de cafele petrecute prin viata la barfa.

Lasa mostenire!

Ajuta o persoana cand ii este mai greu, sustine visul cuiva care simte ca nu mai are forte si determinare sa sara gardul in gradina sperantei, scrie, daca simti sa folosesti condeiul impartasind lumii povestea sufletului tau, creste un copil si invata-l valoarea iubirii, nu a banului si a cadourilor fara numar.

Doneaza cu drag, dar asigura-te ca nu inveti oamenii sa intinda mana, ci, mai ales, sa fie independenti. Iubeste si schimba viata celor pe care ii iubesti, oferindu-le grija, iubire si incurajari.

Lasa mostenire!

Uita-te in ochii parintilor tai si multumeste-le. Asa cum te-au crescut, mai bine sau mai rau, ai intelepciunea sa intelegi ca asa au stiut ei mai bine. Destainuieste iubirea ce le-o porti si, daca nu ai descoperit-o inca in inima ta, mai caut-o, caci alaturi de iertare se afla zgribulita si iubirea.

Daca muzica ti se rostogoleste prin celule, permite-i sa curga si sa bucure si esenta altora, nu o incarcera din frica si teama ca nu esti suficient de bun/buna.

Lasa mostenire!

Mai ales aratandu-le celor din jurul tau lumina din ei. Cu totii suntem speciali, cu totii suntem unici. Cu totii avem o flacara ce arde, mai linistit sau cu vapai inalte. Alimenteaza lumina celor din viata ta, caci oferindu-le sansa sa fie fericiti… tu vei deveni la randul tau mai fericit.

Sau cauta lumina aceasta prin pensule fermecate si mangaieri de acuarela, creioane si uleiuri astfel incat mainile si inspiratia sa se uneasca pe o panza.

Lasa mostenire!

Ai grija de natura si, pe cat poti, ingrijeste-o si apar-o. Planteaza un copac, uda o floare de pe marginea drumului, caci fara aceasta sublima diadema verde din lume, noi nu am exista!

Lasa mostenire pasandu-ti de oameni, asa cum sunt ei, in toate culorile, cu toate colturile si ascutimile pe care le au.

Lasa mostenire!

Salveaza un animal si arata-i cum este sa fii mangaiat si iubit neconditionat. Lasa-l sa-ti devina mentor la ce inseamna dedicare si grija.

Lasa mostenire!

Autoperfectioneaza-te perpetuu, pentru ca niciodata nu le stim pe toate, iar viata este un mister ce merita descoperit. Zi de zi, om cu om, experienta dupa experienta ne slefuiesc in a fi mai noi insine decat am fost, daca suntem deschisi in aceasta privinta.

Lasa mostenire si incepe acum… caci fiecare zi e plina de sanse.

LASA MOSTENIRE!

Ia-ti talentele de coada si sufla-le in viata,

ca pe multicolore baloane de sapun!

“Aminteste-ti cine esti, spuse ea.

Esti un maestru.”

Aniesa Thames

Sursa foto

(Visited 559 times, 1 visits today)
Si nu-i asta dragostea adevarata? Cea care iti lasa amprente pe arabescul inimii?
Cand am stat de vorba cu Tine ultima data?

Nu sunt comentarii

Parerea ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole recomandate