Austria

Cel mai simpatic taximetrist din Viena e Bogdan. Romanul!

08/03/2018

Primul lucru pe care il faci intr-o tara straina, cand ai nevoie de ceva, este sa te apuci sa intrebi in dreapta si in stanga dupa recomandari. Mai apelezi si la Google, chiar des, dar nimic nu se compara cu ceea ce iti zice amicul x sau y, mutat de ceva ani in noua ta tara adoptiva.

La fel am facut si eu cand am avut nevoie de un taxi, doream sa ma asigur ca e de incredere si serios, mai ales ca trebuia sa ma astepte la aeroport si sa ma duca val-vartej la o sedinta super importanta.

Asa l-am cunoscut pe Bogdan, mutat in Austria de mai bine de 20 de ani, care are deja mai multe masini de taxi si este intotdeauna acolo pentru mine si familia mea, sa ne duca sau sa ne aduca de pe undeva, in general la si de la aeroport. Bland, prietenos, calm, extrem de onest si serios, Bogdan este de neegalat in ceea ce face.

Eu sunt mare fan Uber si, pe distante scurte, mai chem un Uber, ca sa nu il deranjez pe Bogdan, sa vina cine stie de unde, dar altfel el e caramida tuturor plecarilor noastre. Deja ne stie tabieturile, se pricepe de minune sa bage carutul fie-mii peste zecile de bagaje, e intotdeauna cu cel putin 5 – 10 minute inainte in fata casei noastre, este inregistrat legal, ne da bon de fiecare data si tot asa.

Pe deasupra, imprietenindu-ne, ne mai hlizim si pe la un gratar, ma mai ajuta si cu o lampa arsa ce trebuie reparata, iar recomandarile facute de Bogdan au fost pana acum cele mai bune, de la parchetar, la instalator, la mai stiu eu ce.

Asa ca, daca ajungeti prin Viena si aveti nevoie de un taximetrist de incredere, sunati la Bogdan al nostru: 00436606999761.

Sursa foto

(Visited 416 times, 1 visits today)
Filme fara egal #10. Goodbye Christopher Robin… despre povestea lui Winnie the Pooh si mult mai mult de atat
Cele doua lucruri invatate fata in fata de la T. Harv Eker - care au dat re-start vietii mele

Nu sunt comentarii

Parerea ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole recomandate