Visuri & Inspiratie

De ce se cheama acest site explorimentez.ro? Cum a fost creat?

22/10/2015

Stii acele seri cand nu poti sa dormi, simtindu-ti tot stomacul ghemotoc intepat de nervi, incolacit in dubii, chinuit de intrebari retorice, fiind frustrat ca nu stii care iti e scopul in viata… venindu-ti sa iti strangi catrafusele si sa dispari… oriunde pe vant, dar departe sa fie?

Acele seri cand fuga dupa somn devine atat de epuizanta, incat ramai cu ochii atintiti spre nicaieri, cu gandurile inghetate, dar totusi incapabil sa dormi?

Acele seri in care ai arunca toata averea ta intr-o fantana pentru ca dorinta ta de a adormi sa devina realitate… dar chiar si asa, ramai suspendat intre lumi, nici prea treaz, dar nici prea adormit?

Acele nopti in care luna iti zambeste la geam, ii calculezi traiectoria si realizezi ca e din ce in ce mai tarziu in noapte… sau din ce in ce mai dimineata, depinde cum te raportezi la timp?

Asa a fost o noapte, prin ianuarie 2015, pentru mine!
Dar am ales, in loc sa ma zvarcolesc ca un peste pe uscat, sa ma dau jos din pat, sa citesc, sa meditez, sa reflectez si sa scriu. Eram tot acolo, cand soarele a rasarit, cu agenda scrijelita cu hieroglifele pasiunii, cu planuri noi de viitor, cu dorinte de atins si o sclipire in ochi, care m-a salutat cand m-am uitat in oglinda, inainte de a pleca spre serviciu.

Asa a inceput explorimentez.ro… site-ul pe care publica mai multe persoane, ce scriu din pasiune si care iubesc oamenii si transformarea ce se produce in fiinta umana, uneori printr-un declic, alteori printr-un proces mai lung.

Un proiect inventat intr-o noapte… dar care imi implineste zilele si sensul. Voi scrie un alt articol, candva, de unde numele asta complicat de pronuntat! Are legatura cu o calatorie intreprinsa, acum multi ani, alaturi de cativa prieteni dragi (Mihail Musat, Razvan Olaru si Mirela Teodorescu), prin Romania, fara nici un ban la noi.

Scopul: Sa exploram si sa experimentam pe propria piele, timp de doua zile, bunatatea umana! L-am denumit proiectul explorimentez.

Explorand…

te descoperi pe tine

Sursa foto: Martin Soulreader

(Visited 346 times, 1 visits today)
Am o zi asa de groaznica, inca nici nu stiu daca sa plang, sa rad sau sa ma imbat! O poveste de viata reala...
Ca sa schimbi fructele, trebuie sa schimbi radacinile. Ca sa schimbi ce e vizibil, schimba ce e invizibil

Nu sunt comentarii

Parerea ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole recomandate