Austria

In Austria primesti 120 € in fiecare an pentru a face cursuri! Doi pasi simpli sa ii accesezi

04/10/2016

Locuiesc deja de aproape cinci ani in Austria si tot timpul descopar ceva nou. Acest stat este cu adevarat “aproape perfect” si pune la dispozitia cetatenilor sai extrem de multe oportunitati si beneficii.

De curand o prietena mi-a impartasit ca in fiecare an poti primi de la stat vouchere in valoare de 120 € cu care te poti inscrie la diferite cursuri – de limbi straine, de reorientare profesionala, de IT etc. Daca esti in concediu post-natal, suma este de 170 €.

Daca locuiesti deja in Austria, iata ce trebuie sa faci:

Pasul 1. Aici se completeaza formularul prin care soliciti ca aceste vouchere sa iti fie trimise acasa prin posta. Dureaza maxim doua minute. Daca preferi, poti sa si suni la 0043 800 311 311.

Pasul 2. Alege cursul pe care doresti sa il urmezi din aceasta lista interminabila. Voucherele sunt valabile doar pentru aceste cursuri si seminarii. Lista este valabila pentru 2016, dar pe site-ul lor sigur se actualizeaza informatiile anual.

Eu am primit patru vouchere, unul in valoare de 50 €, unul de 40 €, unul de 20 € si unul de 10 €. Le poti folosi separat pentru mai multe cursuri, dar eu am ales un curs de germana de 30 de ore si le-am folosit pe toate doar pentru acest curs.

“Educatia unui popor se judeca dupa tinuta de pe strada.

Vazand grosolania pe strada esti sigur ca o vei gasi si in casa.”

 Edmondo De Amicis

Sursa foto

Mi-a placut la el ca nu mi-a promis iubire vesnica!
Experienta mea la mormantul lui Arsenie Boca

2 comentarii

 • Reply Ella 11/12/2017 at 23:48

  Buna.
  De ce Austria?
  Multumesc😀

  • Reply Alyyy 16/12/2017 at 00:00

   Buna Ella. Mi-ar placea sa iti raspund la intrebare, dar, din pacate, nu inteleg ce vrei sa zici. Poti te rog sa clarifi?

  Parerea ta conteaza

  Articole recomandate