Calatorii

Melodii pentru suflet #4. Top 10 melodii care imi incanta clipele si viata. Dintre toate… le aleg pe acestea! Asculta-le!

08/07/2015

Muzica reprezinta pentru mine… intreaga comoara a lumii. Sunetele instrumentelor, sonoritatea vocilor, mesajele transmise, daruirea si incantarea, din fiecare melodie, ma fac sa tresar. Viata fara muzica ar fi tare trista, sufletul fara muzica ar fi uscat, iar bucuria fara muzica aproape inexistenta. Iata doar un fir de nisip din toata plaja melodiilor mele preferate… intr-o ordine pur aleatorie.

1. Buddha Bar IV, David Visan – Tibet Project. O alta lume, pura, magica, cu nisip auriu si cai negri, apare in viziunile mele de fiecare data cand ma relaxez pe aromele acestei capodopere. Munti strajuiti de energii multicolore ma fac sa visez cu ochii si sufletul deschis, in timp ce ma scufund in apa cu spuma din cada mea.

2. Louis Armstrong – What a wonderful world. Melodia care imi gadila diminetile melancolice, cea care aduna toate zambetele din lume si le planteaza in sufletul tau, care imi da aripi sa zbor cand ma inoroiez in ale vietii carari si sa vad frumusetea din interiorul oamenilor cand sunt dezamagita.

Doar uitati-va la zambetul lui… nu-i asa ca e tare contagios?

3. Israel “IZ” Kamakawiwoʻole – Somewhere over the Rainbow. De fiecare data cand ascult aceasta melodie, un ocean de amintiri se revarsa in inima mea. Plajele, oamenii, delfinii si experientele sublime traite in Hawaii se rostogolesc in bratele mele deschise. Si imi susura: “Alina, adu-ti aminte ca viata e tare minunata!”

4. Michael Jackson – Earth Song. Desi s-au asternut ceva teancuri de ani peste capodopera lui M. Jackson, realitatea noastra nu pare prea departe de acest videoclip. Eu nutresc speranta ca lumea se va trezi la adevarurile fundamentale ale vietii si mai ales la aprecierea naturii datatoare de viata, mai usurel sau mai la trap. De voie sau de nevoie!

5. Alfida – Allaya Lee. O melodie senzuala, care iti unduieste simturile, iti starneste fantezia si calatoresti departe, pe taramuri exotice, sa o intampini auditiv.

6. Tina Turner – Simply the best. Aceasta este dedicatia mea pentru o persoana magnifica din viata mea, pe care o iubesc mai mult decat realizez chiar si eu insami. O dedicatie perfecta pentru cei care fac o diferenta in viata ta.

7. Laura Fabian – Je T’aime. Ce poate fi mai emotionant decat o sala intreaga fredonand Je T’aimeeeeeeeee unei cantarete, din suflet, din pasiune, din iubire? Sa iubim, e asa greu uneori, dar atat de frumos cand e pur si din inima. Sa iubim, riscand. Sa riscam, iubind!

8. R. Kelly – The World’s Greatest. Mi-ar placea ca toti oamenii din lume sa se perceapa astfel!!!

Simplu… the GREATEST!

9. Mathilde Santing – Wonderful life. O melodie care mi-a fost dedicata la un extraordinar training de supravietuire din Olanda, unde am descoperit straturi profunde de Alina si pe care o port ca pe un cristal nestemat in gand, in amintiri si pe noptierele din mine insami.

Visuri atarnand in aer… eu oprindu-ma din alergat, din ascuns. Deschid bratele si imi imbratisez visurile. In aer.

10. Mary J. Blige & U2 – One. Pentru o romantica incurabila ca mine, acest duet este ca si cum m-as conecta la o priza de iubire, daruind si primind licoarea magica.

Care sunt melodiile tale preferate?

Care te impresioneaza pana la lacrimi?

Care te ridica in culmea fericirii?

Care iti da aripi sa zbori?

Care iti da viata?

Uneori muzica este singurul medicament

de care sufletul nostru are nevoie!

Sursa foto

(Visited 5,143 times, 1 visits today)
Carti de citit intr-o viata #2. Citeste-o! Sfantul, surferul si CEO-ul. O poveste remarcabila despre viata pe care inima si-o doreste!
Ieri, in avion, am primit de la Nelson Mandela cateva cuvinte despre cea mai profunda frica a mea. Si a ta. A tuturor!

Nu sunt comentarii

Parerea ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole recomandate