100 melodii pentru suflet Viata & Iubire

Melodii pentru suflet #7. Inna, Antonia si Nicoleta – o super noua melodie! Nu sunt doar un trofeu pe patul tau, pe care-l vrei doar cand ti-e greu!

04/08/2015

Aproape fiecare femeie s-a simtit la un moment dat folosita. Poate neapreciata. Izgonita din gradina atentiei lui. Devenita accesoriu. Transformata in cea care accepta orice. Care e perpetuu acolo.

Am descoperit ca femeile au o capacitate extraordinara de a fi intelegatoare, de a accepta, de a astepta, de a incerca solutii, de a spera… toate in numele iubirii.

Dar, daca ajung la momentul cand spun “GATA” (pe bune, nu doar asa, cu urma de santaj emotional prin aer sau ca un joc perfid al orgoliului)… rareori, spre niciodata, vor mai reveni inapoi!

Nici nu prea ascult si nici nu promovez muzica comerciala, dar mi-a placut tare mult aceasta melodie, a acestor trei voci romanesti, tare frumoase si gingase. Mai mult decat atat, e si un mesaj atasat, spre deosebire de multe alte melodii bazate pe onomatopee si cuvinte obscene sau sinonime ale lor.

Nu sunt – Antonia, Inna si Nicoleta Nuca

Sa avem incredere, femei dragi, ca sunt barbati care ne merita, iar noi suntem demne si ii meritam, la randul nostru, in viata noastra.

Cine se atrage se aduna… asa ca ai grija pe cine aduni, caci spune multe si despre tine. Chiar daca refuzi sa crezi asta!

“Nu sunt doar un trofeu pe patul tau

pe care-l vrei doar cand ti-e greu.

Nu incerca sa crezi ca a ta voi fi mereu

eu sunt cea care te-a iubit oricum,

dar tu n-ai meritat si-ti spun:

nu incerca… sa mai pronunti numele meu!”

Sursa foto

 

Tu cate perechi de blugi ai in sifonier? 11 lucruri pe care nu le stiai despre blue-jeans!
O animatie amuzanta cu Ormie ce te invata sa nu renunti niciodata, sa fii creativ, sa fii altfel!

Nu sunt comentarii

Parerea ta conteaza

Articole recomandate