Despre mine

Alina, dar toti ma stiu de Alyyy. Neaparat cu 3 de y, caci asa sunt. Mereu undeva, probabil chiuind, mereu facand ceva, probabil fredonand. Raze de soare. Spirit liber si navalnic. Campii cu maci. Dantela eternitatii. Mirare. Perle de fericire. Pasi in noapte. Autenticitate. Parfum de tei, prin parul schitat. Motivatie in eprubete. Sclipiri in ochi. Explorarea vietii. Experimentul descoperirii de sine. Eu. Tu. Noi.

Pasionata, irecuperabil si fara limite, de visuri, calatorii, oameni cu suflet frumos, inspiratie, verde si natura, carti (multe, multe carti), dezvoltare personala si spirituala, energie, imaginatie. Viata in toata splendoarea ei, cu toate urcusurile si coborasurile. Iasomia, teiul si liliacul ma imbata de fericire, iar orice secunda in natura este pentru mine vis.

Iar cuvintele, oh! cuvintele sunt leacul meu. Pentru tot! Le iubesc, sunt vii, freamata pe langa mine si prin mine. Le caligrafiez pe foi fine de hartie si le astern apoi aici.

Cararea vietii mele e complet sinusoidala. M-a dus pe aproape toate continentele, am locuit in America, Hawaii, Polonia, Romania, iar acum Viena e casa mea. O! Austria pe care am ajuns sa o iubesc. Scriu despre ea, ca sa fie punct de inspiratie pentru toti cei care isi doresc sa isi implineasca visul calator. Romania este si va fi in sufletul meu, nu as renunta la a fi moldoveanca pentru nimic in lume, dar eu SUNT libertate, oriunde aceasta carare-destin ma va duce. Implinita.

(Visited 962 times, 1 visits today)