Viata & Iubire

Te iubesc, ma iubesti. Acum te iubesc pentru ca il iubesti

28/11/2015

Cand am spus da in fata altarului am trait acel sentiment sublim al desavarsirii iubirii ce ne leaga. Am simtit ca dragostea noastra va invinge totul, ca e magica si mai puternica ca oricand.

Cand a aparut copilul nostru acest sentiment sublim a dat insa un mare test! Nu am stiut acest lucru si nimeni nu m-a avertizat dinainte. Toata lumea vorbeste despre momentul magic al aparitiei primului copilul. Ei bine, e asa, dar exista si o acolada cu mici completari. Acest moment, da, e magic: traiesti cele mai frumoase clipe ale vietii, momente unice, sentimente de o profunzime pe care greu le poti asterne in cuvinte… devii mama si chiar te simti mai feminina ca oricand. Acum poti spune ca te simti cu adevarat implinita!

Acest nou capitol al vietii tale aduce insa si clipe dificile pentru tine si alesul inimii tale. Noptile nedormite, stresul acumulat, sentimentul pierderii libertatii si al controlului asupra propriei vieti ne-au cam ‘zguduit’ pe amandoi, amorezatii, si ne-au cam pus la grea incercare limitele si… dragostea.

Daca am crezut ca momentul altarului este momentul cand iubirea noastra devine intra-atat de puternica incat sa miste orice munte din loc, ei bine, acum rectific: dupa testul primul an de viata al copilului dragostea isi arata adevarata forta de a trece peste toate si orice.

Daca eviti divortul in primul an de viata al copilului – din pacate sunt atat de multe despartiri in aceasta perioada – rutina se asterne, indragostitii isi intra bine in rol si armonia pune stapanire pe camin. Iar, iubirea ajunge pentru toti trei. Si cu fiecare an ce trece, mica minune umple nu doar sufletele celor doi – pana mai ieri indragostiti si preocupati doar unul de celalalt – dar ajunge sa puna monopol pe fiecare conversatie si intreaga casa sa devina mai intai locul lui de joaca si abia mai apoi si al vostru… evident, tot de joaca.

“Pentru a aprecia o ancora

trebuie sa fi trecut printr-o furtuna”

M. S. Fontaine

Sursa foto

(Visited 1,035 times, 1 visits today)
Filme fara egal #2. iOrigins iti acapareaza pur si simplu atentia, imaginatia, pulsul... despre fascinantul iris uman!
Baieti! Plecati de la mama de acasa! Mame... lasati-i sa-si traiasca viata!

Nu sunt comentarii

Parerea ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole recomandate


error: naughty user !!!