Visuri & Inspiratie

Un gand doar pentru tine…

13/05/2015

Un gand din camaruta inimii:

Aparem atat de puternici in fata oamenilor, dar ne simtim atat de neputinciosi, deznadajduiti atunci cand suntem departe de vazul lumii. Cu toate ca… in ambele locuri, Dumnezeu ne vede.

Dorim sa ii incurajam pe cei din jurul nostru, sa le oferim ajutor. Dar obosim pe cale. A oferi este de dorit, dar cand nu este si o umplere ajungem la capatul puterilor mai devreme sau mai tarziu. Si ne simtim obositi si singuri. Si viata in loc sa se linisteasca se umple tot mai mult de zgomot.

Priveste la traficul din inima ta, din gandurile tale. In circulatia in care te avanti in fiecare zi mai auzi susurul bland al vocii Sale? Nu doar in momentele cand vrei sa stii daca sa o iei la dreapta sau stanga. Ii auzi vocea dincolo de claxoane? In plimbarile de zi cu zi sau in camera unde cauti sa oranduiesti nelinistirile, Ii simti prezenta?

Ingrijorarea, teama, zgomotul, telefoanele, clipurile prin care cautam raspunsuri nu fac decat sa ne anestezieze simtirile…si vrem sa ii ajutam pe altii… Dar cum sa ii ajuti cand mangaierea cerului iti este straina?

Luati-va un ragaz de suflet. Priponeste toate ”urgentele” in pridvorul inimii. Iesi la o plimbare…sau deschide larg fereastra sufletului si asculta susurul bland al cerului.

Un gand… asa… doar pentru tine.
Si vei sti de ce l-ai primit,
chiar tu,
chiar azi

Sursa foto 

(Visited 546 times, 1 visits today)
Top 7 invataturi primite in Thailanda
Fiecare dintre noi e un diamant. Iar viata ne slefuieste, ca lumina sa straluceasca prin noi.

Nu sunt comentarii

Parerea ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole recomandate