Evolutie personala & spirituala

Un video exceptional de pe TED.COM! O tehnica atat de simpla… pentru a-ti atinge visurile…

14/11/2015

Ador, iubesc, sunt complet dependenta de discursurile motivationale de pe TED.com.

Daca nu ai intrat niciodata inca pe acest website, atunci e momentul pentru noi calatorii printre cele mai impresionante discursuri de maxim 20 de minute din lume. TED.COM este cea mai mare colectie de discursuri ale celor mai uimitoare minti din lume, care isi lasa amprenta in lumea asta mare, care descopera si cerceteaza, traiesc si creeaza un impact la nivel mondial, schimba si lasa mostenire cunoasterea si experienta lor.

Poti sa iti setezi sa primesti in fiecare zi un newsletter cu noi video-uri, care sa te inspire, sa iti aduca in fata ochilor idei marete, oameni ce au avut curajul sa isi urmeze pasiunea, munti de motivatie la patrat, creativitate si posibilitatea de a-ti extinde ariile de interes.

Iata un prim video, pe care doresc sa il impartasesc cu voi, despre puterea de a-ti atinge viitorul visat prin puterea vizualizarii si a desenului cu propriile tale maini. Nu ma credeti pe mine pe cuvant, caci tot ce am scris si am pictat pentru mine s-a adeverit, ci pe aceasta tantica, ce studiaza acest lucru de decenii! Asculta despre cum un simplu desen iti poate influenta subconstientul, cum a vizualiza unde esti si unde vrei sa ajungi creeaza in creierul tau o harta, pe care tu sa pasesti mai usor, cum trei pasi majori pot face diferenta intre tu, cel de acum… si tu, cel visat.

Hai! Hai! Sus! Viitorul te asteapta sa faci primul pas!

Sursa foto

(Visited 395 times, 1 visits today)
Cum ar fi daca, dupa ce vei muri, Dumnezeu te va intreba “Ei, si cum a fost in rai?"
Pe masura ce am imbatranit, am realizat ca e asa greu sa ii multumesti pe toti, dar asa usor sa ii scoti din sarite...

Nu sunt comentarii

Parerea ta conteaza

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Articole recomandate